İzmir’de yalnız yaşayan dul bayanım erkek arkadaş sevgili arıyorum

İzmir ERKEK arkadaş Arıyorum
İzmir ERKEK arkadaş Arıyorum

Merhaba arkadaşlar. İnternette dolaşırken burayı buldum. İzmir’de yalnız başına yaşayan boşanmış dul bir bayanım. 28 yaşındayım. Fakat emin olun ki beni gördüğünüzde benim 28 yaşında bir kadın olduğuma, daha önce evlenmiş olduğuma inanmayacaksınız. Çünkü kendimi bildim bileli her zaman bakımlı bir kız olarak dolaşmayı çok sevdim. Oje sürmeden, ruj sürmeden, makyaj yapmadan sokağa çıktığımı hatırlamıyorum. Bakımlı olmak her kadının yapması gereken bir olaydır diye düşünüyorum. Bu yüzden de etrafımda her zaman birileri olmuştur.

Ben daha çok benim de gönlümün olduğu, kafama ve kriterlerime uygun olan bir erkek arkadaş ve sevgili bulmak istiyorum. Çok fazla para harcayan, alışveriş meraklısı, öyle sinema doğa Yürüyüşleri gibi saçma sapan şeylerle uğraşan bir insan değilim. Olduğu gibi tüm doğallığı ile yaşayan, aslında yalnızlığı çok seven bir dul bayanım. Geçmişimde yaptığım kötü evlilikten dolayı uzun bir süre erkek arkadaş meselesine ara vermiştim. Fakat artık yeniden bir erkek arkadaş bulmak ve hayatıma birini almak istiyorum. Umarım burada kendi kriterime uygun bir erkek arkadaş bulurum.

Yaş takıntım yoktur. Olgun erkeklerden hoşlanırım. 20 yaş üzeri olan herkes bana mesaj gönderebilirsin. Benim için önemli olan karşımdaki kişinin cebinde ne kadar parası olduğu, ne kadar lüks bir evde oturduğunu, ne kadar lüks bir araba kullandığı falan değil.! Benim için önemli olan tanıştığım kişinin gerçekten benim kafa yapıma uygun olması ve benimle birlikte vakit geçirirken sıkılmamasıdır.

Daha önce İstanbul’da bir erkek arkadaş bulmuştum. Fakat uzun bir süre sonra bu kişinin çok gelenek ve göreneklerine, ailesine, annesine ve babasına aşırı düşkün olduğunu gördüm. Ben böyle insanlardan hoşlanmıyorum. Eğer yanınızda size değer veren, sizi her anlamda el üstünde tutan bir kız arkadaşınız veya sevgiliniz varsa öncelikle hayatınızda önceliklerinizi ona vermeniz gerekir. Mesela ben erkek arkadaşımın annesinin sözünü, babasını sözünü dinlemesinden hiç hoşlanmam. Koskoca bir adamın bu yaştan sonra halen aile yaşantısı içerisinde kalması, anne ve babasının sözüne göre hareket etmesi bence bir erkeğe yakışmayan bir hareket diye düşünüyorum. Sizlerde bana bu konuyla ilgili fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar.

Sevgili arayan İzmirli kızlar, türbanlı bayanlar, olgun ve dul emekli zengin kadınlarla tanışma ve mesajlaşma

Biliyorsunuz ki İzmir’in kızları güzel olur arkadaşlar. Bu sebepten dolayı internet sitemiz İzmirli bayanlar ve erkekler tarafından çok ziyaret ediliyor. İzmirli kız arkadaş arıyorum, İzmir’de sevgili bulmak istiyorum, İzmirli dul bayanlarla tanışmak istiyorum, İzmir kız numaraları, İzmir bayan numaraları, İzmirli kızlar Telegram WhatsApp numaraları gibi bir çok arama ile karşı karşıya kalıyoruz. İnternet sitemizin bu bölümünde İzmir’den kendinize bayan arkadaş bulabilirsiniz.

Ya da sitemizin İzmir bay ve bayan arkadaş arama ve bulma bölümünü kullanarak İzmir şehrimizde evlenmek isteyen bayanlarla, ciddi ve İslami evlilik düşünen birbirinden güzel kadınlarla, erkek arkadaş arayan olgun ve zengin kadınlarla tanışabilirsiniz. İnternet sitemiz içerisinde 30 yaş, 40 yaş, 50 yaş, 60 yaş üstü bayanlar bile bulunmaktadır. Bu durumu göz önünde bulundurarak size en yakın olan il ya da ilçede bir bayan arkadaş edinme ihtimalinizin çok yüksek olduğuna dayanarak yorum bölümünü kullanın ve kendinizi tanıtmaya başlayın arkadaşlar.

Burcu Gündoğan hakkında 959 makale
Merhaba Ben Burcu. SesliArzu.Com sitesinin Kurucusu ve Yöneticisiyim. Sitemiz ile ilgili görüş ve önerileriniz için bana mail adresimden ulaşabilirsiniz. [email protected]

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*