2023 En Yeni Bayan Arkadaş İlanları

İzmir Narlıdere ve Seferihisarda Erkek Arayan Dul Türbanlı Kapalı ve Açık Ogun Bayanlar ve Güzel Kızlar Sitesi İlanları 2020-2021
İzmir Narlıdere ve Seferihisarda Erkek Arayan Dul Türbanlı Kapalı ve Açık Ogun Bayanlar ve Güzel Kızlar Sitesi İlanları 2020-2021

Türkiye’nin en büyük arkadaşlık sitesine hoşgeldiniz. 2023 yılının en yeni en güncel bay ve Bayan arkadaş ilanları burada sizleri bekliyor. Olgun bayan arkadaşlık ilanları, zengin bayan arkadaşlık ilanları, Dul ve boşanmış bayan arkadaşlık ilanları için herhangi bir ücret ödemenize gerek bulunmamaktadır.

•Merhaba Dul Bir Bayanım Kendim Gibi Yalnız Bir Erkek Arkadaş Arıyorum•

Arkadaşlar öncelikle Herkese selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum ismim Asiye 28 yaşındayım. Burada olmamın sebebi kendime uygun bir sevgili bulmak. Önce bir kere evlendim ve boşanmak zorunda kaldım. 3 yıldır yalnız başıma yaşıyorum ciddi anlamda arkadaş olabilecek seviyeli bir ilişki içerisinde bulunabileceği miyim birisine ihtiyacım var. Ha şunu da belirtmek isterim ki sadece sevgili olmak istemiyorum daha ileri seviyelerde bir ilişkiye kendimi çok hazır hissediyorum Yani bir erkeğe inanılmaz bir şekilde ihtiyacım var. Evlilik konusunu şu anda düşünmüyorum ancak evlenmek isteyen erkekler de mesaj gönderebilirler. Bakarsınız kafama uygun birisini bulursam evlilik konusunu da yeniden masaya yatırabiliriz. Ben hayatıma girmiş olan herkese karşı oldukça saygılı olan bir bu yüzden mesaj gönderen herkese dönüş sağlarım.

Ancak şunu söylemek istiyorum Ben adam akıllı bir erkek arıyorum bu yüzden evli erkek arıyorum diyenler Lütfen bana mesaj göndermesinler. ciddi bir arkadaşlık niyeti içerisindeyim saçma sapan ve gereksiz ve bana zaman kaybettirecek olan insanlarla zaman kaybı yaşamak istemiyorum. Her geçen gün kendimde bazı değişikliklerin olduğunun farkındayım zaman geçiyor ve yaşlanıyoruz. Ancak Allah’a şükürler olsun ki Allah’ın bana vermiş olduğu güzelliğim gitmiyor ve beyin olarak düşüncelerimde değişmiyor Her zaman fantastik romantik aklı başında bir insan oldum Ve ölene kadar da böyle kalacağım inşallah. Belirli bir yaştan sonra olgunlaştım. Özellikle de içerisinde bulunduğum evlilik bittikten sonra son derece olgun bir kadın oldum. Zamanında çok fazla yıprandım çok zor zamanlar ve süreçler geçirdim gerek aile olarak gerek sosyal çevremden akrabalarımdan ve arkadaşlarımdan çok kötü yorumlar aldım ve çok hırpalandım. Geçmişte yapmış olduğum yanlış evlilikten çocuğum yok. Yanlış bir evlilikte Ben de baktım ki evlilik yürümüyor Yeniden başlayabilmek adına boşanmak durumunda kaldım bu konuda bana yazacak olanlarla iletişime geçeceğim de sizlere belirtmek istiyorum. gerek cep telefonu ve WhatsApp sohbet numaram aracılığı ile gerek sosyal medya mecraları olan Facebook Twitter Instagram TikTok gibi yerlerden rahat bir şekilde benimle iletişim kurabilirsiniz ancak öncesinde güvenmem gerekiyor. Güvendiğim kişilerle yüz yüze de konuşup görüşebiliriz karşılıklı değil kahve içmekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Farklı konularda merak ettiğimiz sorular olursa rahat bir şekilde sormanızı rica ediyorum. Tabii ki saygı ve sevgi çerçevesinde sormanız gerekiyor.

Dul bayan arkadaş arıyorum diyenler lütfen öncelikle birazcık saygılı ve sevgili olsunlar çünkü boşanmış bir kadın damdan düşer gibi önünüze düşmez önceliğinde arkadaşlık sonra sevgili hayatı ve daha sonrasında ciddi bir ilişki olabilir. Aslında benim için düzgün bir insan bulmanın çok önemi var Ben her türlü görüşe açık bir insanım Yeter ki istediğim kriterlere uygun bir erkek arkadaş bulabileyim.!

Sizlere birazcık da kendimden Ve kriterlerinden bahsetmek istiyorum arkadaşlar. Bahsettiğimiz konu ciddi bir ilişki olduğu için öncelikle saygı beklerim daha sonrasında aşk romantizm ve sevgi dolu sözlere bayıldığımı da söylemeden geçmek istemiyorum. Ben sürpriz yapmayı çok severim karşımdaki kişinin de sürpriz yapmayı seven bir insan olmasını severim hayattaki en çok vazgeçilmez olan şehirlerinden bir tanesi budur. Bunlar haricinde aklıma gelen çok fazla bir şey yok kıskançlık durumunu da göz önünde bulundurmak gerekir beni kıskanan bir erkeğe tabii ki daha fazla bağlanırım sonuçta kıskanç erkek candır gerisi heyecandır diye bir atasözü var değil mi?

2023 Ücretsiz Boşanmış Dul Bayan Arkadaşlık ilanları

Türkiye’nin ve dünyanın her yerinde insanlar bir evlilik yapıyorlar daha sonrasında anlaşamayınca boşanıyorlar ve dul kalıyorlar. Özellikle de güzel ülkemiz Türkiye’de İstanbul Ankara İzmir Bursa Samsun Tokat Sivas Muğla Edirne Kırklareli Tekirdağ başta olmak üzere neredeyse tüm il ve ilçelerinde boşanmış dul bayanlar İnternet sitemizi her gün yoğun ve güncel bir şekilde ziyaret etmeye devam ediyorlar.

Dolayısı ile 2023 yılında boşanmış dul bayanlarla arkadaşlık gerçekleştirebilmek ve evlilik yapabilmek ya da sevgili arayan dul kadınlarla iletişim kurabilmek için ilanları kontrol eden erkeklerin de yoğun bir şekilde sitemizi ziyaret etmesi bizleri sevindiriyor. son derece popüler bir hale gelmiş olan SesliHayat.Com arkadaşlık ve evlilik sitemiz içerisinde özellikle de dul bayanlar çok fazla bulunmaktadır.

Arkadaş arayan dul bayanların yeni ilanları ile 2023 Yılında da ,sizlerle olmaya devam ediyoruz. Türbanlı dul bayanların arkadaşlık ilanları, evlenmek isteyen dul kadınların arkadaşlık ve evlilik ilanları, sırdaş arayan dost arayan ve yeni arkadaşlıklar edinmek isteyen zengin ve olgun bayanların 2023 en güncel en yeni resimli ve fotoğrafları ilanları ile sizlere tamamen ücretsiz ve üyelik siz bir şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz.

2023 Evlenmek İsteyen Türbanlı Bayan Arkadaşlık ilanları

İsteyen bayanların büyük bir bölümü türbanlı bayanlardan oluşuyor. 2023 yılında evlilik düşünen ve internet teknolojisini kullanarak evlenecekleri erkekleri bulmak isteyen türbanlı bayanlar ile tanışma fırsatlarını da ayaklarınıza kadar getirdik arkadaşlar. Evlilik için türbanlı bayan arkadaş arıyorum,Evlenmek isteyen türbanlı bayanların fotoğrafları ve resimleri, ciddi ve İslami evlilik gerçekleştirmek isteyen türbanlı kadınlarla tanışma ve ücretsiz mesajlaşma ve cep telefonu ve sohbet numaraları gibi birçok konuyu internet sitemiz içerisinde arama bölümünü kullanarak rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

Evlenmek isteyen türbanlı ve tesettürlü birbirinden güzel kızlar, dul çarşaflı İslami bayanlar dini ve İslami nikah yapmak isteyen kadınlar ile internet sitemiz içerisinde tanışarak mutlu ve huzurlu bir duanın kapılarını aralamak şansını elde edebilirsiniz.

Burcu Gündoğan hakkında 959 makale
Merhaba Ben Burcu. SesliArzu.Com sitesinin Kurucusu ve Yöneticisiyim. Sitemiz ile ilgili görüş ve önerileriniz için bana mail adresimden ulaşabilirsiniz. [email protected]

1 yorum

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*